De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

rotirol

Deze verslavende rotirol bestaat uit aardappeltjes, boontjes en natúúrlijk kip. Een hemelse combinatie dat je moeilijk aan je voorbij kunt laten gaan! Perry deelt zijn versie van een heerlijke rotirol. 

20 min voorbereidingstijd
25 min (voor)bereidingstijd
rotirol GP

Een recept van

Perry de Man

Perry De Man

Roti is verslavend lekker én onwijs makkelijk te maken. Aan de slag, dus!

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd de kip in stukken. Snijd de tomaten in blokjes.  
  2. Breng een pan met water aan de kook en kook de eieren voor circa 8 minuten. 
  3. Verhit olie in een pan en fruit de helft van de gesneden uien, 3/4 van de gesneden tenen knoflook en de kip. Voeg dan de tomatenpuree, Surinaamse kerrie, komijn en masala toe. Voeg vervolgens 2/3 van de blokjes tomaten, 2 bouillonblokjes, een scheutje water en madame Jeanette toe. 
  4. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  5. Schil en snijd de pompoen in parten, besprenkel met olie en rooster voor circa 20 minuten in de oven. 
  6. Schil en snijd de aardappels in blokjes. Kook totdat ze gaar zijn. 
  7. Snijd de kousenband in gelijke stukken. Verhit olie in een koekenpan en bak hierin de kousenband samen met de rest van de gesneden ui en knoflook en de blokjes tomaat.  
  8. Snijd de selderij fijn en voeg toe aan de pan met kip. 
  9. Bereid de roti-vellen volgens de bereidingswijze op de verpakking.  
  10. Verhit olie in een steelpan en bak de gekookte eieren voor circa 2 minuten.  
  11. Meng de gekookte aardappelen door de pan met kip.
  12. Haal de madame Jeanette uit de pan.
  13. Leg de roti-vellen op aluminiumfolie. Verdeel de kipvulling, gebakken kousenband, geroosterde pompoen en gefrituurde ei over de vellen en rol op.   

ONTDEK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN UIT GUILTY PLEASURES

In dit programma biechten bekende Nederlanders waaronder Dan Karaty, Sergio Vyent en Shirma Rouse hun geheime eetgewoontes op aan 24Kitchen-chef Perry de Man en bereiden ze samen een culinaire versie van hun favoriete gerecht. 

 

guilty pleasures

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker