24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement
Uitgebreid zoekenEenvoudig zoeken

Reibekuchen

Rating 5/5

Reibekuchen
Schil en rasp de aardappels. Pel en snipper de ui. Pluk en hak de peterselie. Meng de geraspte aardappel met het ei, ui, bloem, bakpoeder en de peterselie. Breng op smaak met een beetje nootmuskaat, zout en wat versgemalen peper.

Verhit een scheutje olie en een klontje boter in een koekenpan. Vorm platte hoopjes van het aardappelmengsel en bak deze om en om in circa 4 minuten goudbruin en gaar. Laat de reibekuchen uitlekken op keukenpapier. 

Vegetarisch
ja
Uit programma:
Recept van: Rudolph van Veen