Pokébowl met vegan-vissticks
-
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
-
Breng 50 ml water met de azijn en suiker aan de kook. Laat de suiker al roerende oplossen en zet het vuur uit. Laat iets afkoelen.
-
Snijd de radijzen in plakjes en doe in een kommetje. Giet het azijnmengsel erover en zet weg.
-
Verhit de olie in een koekenpan en bak de vissticks in 10 min. rondom gaar.
-
Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en in blokjes.
-
Halveer de avocado’s, verwijder de pit, schep het vruchtvlees uit de schil en snijd in reepjes.
-
Schil de komkommer, halveer in de lengte en snijd in plakjes.
-
Roer de teriyakisaus door de mayonaise. Giet de radijzen af.
-
Verdeel de rijst, radijzen, vissticks, komkommer, mango, avocado en sojabonen over kommen. Schep de teriyakidressing erover.
0 reacties