De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

pistache-affogato

Zin in een toetje, maar iets minder zin om lang in de keuken te staan? Pistache-affogato is hét recept voor jou. 

10 min voorbereidingstijd
pistache affogato

Een recept van

Raquel Palla Lorden

Raquel Palla Lorden

"Affogato is niet voor niets een regelrechte klassieker. Het is zó lekker in z'n eenvoud. Deze variant met pistache is net een beetje specialer. Zeker het proberen waard."

Bereidingswijze

Pistache-affogato

  1. Hak de pistachenoten grof.

  2. Besmeer de binnenkant van de cappuccinokoppen met de pistachecreme.

  3. Verdeel daarna het pistache-ijs met een lepel langs de binnenkant van het kopje. 

  4. Smeer het ijs in een kransvorm af aan de randen van de kopjes. Laat het midden van het kopje open voor de espresso.

  5. Giet er de espressoshots in het midden in en serveer direct.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker