De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Perziksterren

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Perziksterren

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Snijd het bladerdeeg in de hoeken 4 cm diagonaal in. Vouw vier van de acht punten naar binnen en laat om en om een punt vrij. Leg in het midden een perzik, zodat de punten vastliggen. Leg de sterren op een met bakpapier beklede bakplaat. Meng de eidooier met de room, bestrijk het deeg ermee en bestrooi met de suiker. Bak de perziksterren in circa 30 minuten goudbruin en gaar. Verwarm de abrikozenjam met een scheutje water en bestrijk de perziksterren.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.