- Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Schil en halveer de pompoen. Verwijder de pitten en snijd de pompoen in blokjes. Blancheer de pompoen circa 5 minuten in ruim kokend water met een beetje zout. Giet af en laat droog stomen.
- Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook.
- Snijd de paddenstoelen fijn. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en fruit de ui, knoflook en paddenstoelen circa 3 minuten. Ris de tijm en voeg samen met de helft van de anijszaadjes toe aan de pan. Hak de peterselie en voeg toe. Voeg de pompoen en melk toe en stoof circa 5 minuten.
- Giet de pasta af en voeg toe. Laat circa 5 minuten pruttelen.
- Snijd de kruiden fijn. Snijd de zalm in blokjes. Meng de zalm met een scheutje olijfolie en de kruiden. Voeg de andere helft van de anijszaadjes toe. Verwarm een pan en bak de zalm circa 2 minuten op hoog vuur.
- Schep de pasta op borden en verdeel de zalm erover.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
pasta met pompoen, zalm en paddenstoelen
Deze supersnelle pasta met pompoen, zalm en paddenstoelen tover je in een handomdraai op tafel. Snel maken, dus!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Een recept van
Deze supersnelle pasta met pompoen, zalm en paddenstoelen tover je in een handomdraai op tafel. Snel maken, dus!
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Grenzeloos Koken
Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties