De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Noedels met gegrilde kip en satésaus

Een kom van slurp-waardige heerlijkheid, makkelijk te maken en op tafel in slechts 35 minuten. Eet smakelijk!

35 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Noodles

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

miljuschka witzenhausen aan de kust

Oef... Als je van satésaus en kip houdt (wie niet!), zijn deze noedels écht wat voor jou!

Bereidingswijze

  1. Breng de kip op smaak met zout en peper en bak in een pan. Snijd de ui en paksoi in stukken en bak mee. 
  2. Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af en houd warm tot gebruik.  
  3. Rasp de gember en pers de knoflook. 
  4. Roer in een pan de pindakaas, sojasaus, sesamolie, bruine suiker, currypasta, appelciderazijn, water, knoflook en gember tot een gladde saus en verwarm het geheel in een pan. Giet daarna over de noedels maar houd wat achter voor de kip. 
  5. Snijd de rode peper doormidden, verwijder de zaadjes en zaadlijsten en snijd in halve ringen. Snijd de limoen in partjes. Snijd de bosui in ringen. Hak de cashewnoten. 
  6. Schep de warme noedels op een grote schaal. Snijd de kip in mooie plakken en verdeel samen met de paksoi over de schaal. Garneer met de rode peper, sesamzaadjes, bosui en gehakte cashewnoten.

Hoera! 24Kitchen viert alweer de 10e verjaardag. Om dit te vieren nodigen wij en onze 24Kitchen-chefs je uit om mee te koken in de Grootste Kookclub van Nederland. Samen gaan wij aan de slag met lekkere, simpele én bovendien feestelijke gerechten.

24K_DeGrootsteKookclub24K_kookclub_1536-1076px.jpg

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.