Stappenplan
-
Klop 3 eieren los. Verhit 1 tl olie in een koekenpan en bak van de eieren 2 omeletten.
-
Snijd de komkommers in de lengte in zo dun mogelijke reepjes. Verwijder het kroontje van de tomaat. Snijd de tomaat in plakjes en vervolgens in reepjes. Rol de ham op en snijd in reepjes. Rol de omelet op en snijd in reepjes. Houd alles apart tot gebruik.
-
Snijd de bosui, rode peper en knoflook zo fijn mogelijk en doe in een bakje. Meng de Chinese azijn, sesamolie, honing en sojasaus erdoor.
-
Kook de sobanoodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel vervolgens af met koud water.
-
Schep de noodles in een diep bord. Verdeel de omelet, komkommer, tomaat en ham over de noodles. Garneer met een paar blaadjes koriander. Knip de nori in reepjes erover. Strooi de uitjes en het sesamzaad erover. Serveer de noodles met de saus.
ONTDEK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN UIT EVELINE’S ASIAN STREETFOOD
0 reacties