De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Kippendij yakitori

Snijd de kippendijen in gelijke blokjes en meng met een klein beetje zout, versgemalen peper en een scheutje zonnebloemolie. Bak de kippendijen op de plaat van het gourmetstel in circa 8 minuten gaar.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Kippendij yakitori

Bereidingswijze

Snijd de kippendijen in gelijke blokjes en meng met een klein beetje zout, versgemalen peper en een scheutje zonnebloemolie. Bak de kippendijen op de plaat van het gourmetstel in circa 8 minuten gaar.

Snijd de bosuien in dunne schuine ringetjes. Maak de paprika schoon en snijd de paprika in kleine blokjes. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng de bosuien, paprika, taugé en de mango met elkaar. Verhit een klein beetje zonnebloemolie in de gourmetpannetjes en pak daarin porties van het groentemengsel.

Voeg zodra de groente bijna klaar maar nog lekker knapperig zijn een beetje hoisinsaus en sesamolie naar smaak toe. Serveer de kippendijen met de groente.

Dit jaar brengen we je de 24Kitchen Gourmet Specials, waarin chef Hugo Kennis je handige tips en recepten geeft voor gourmetten tijdens de feestdagen, maar natuurlijk ook elk ander moment van het jaar.

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.