- Breng twee pannen met water en een beetje zout aan de kook.
- Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af en spoel koud. Voeg de sesamolie toe aan de noedels.
- Verwijder de uiteindes van de sperziebonen, halveer de sperziebonen en kook ze circa 3 minuten. Giet af.
- Pel en snijd de uien in halve ringen.
- Pel en hak de knoflook fijn.
- Snijd de kipfilet in blokjes.
- Verhit een scheutje olie in een braadpan en bak de kipfilet circa 2 minuten. Voeg de knoflook, uien en de currypasta toe en bak circa 1 minuut. Voeg de kokosmelk, het water en de sperziebonen toe. Verwarm nog circa 3 minuten.
- Hak de koriander grof en voeg de helft toe aan de curry.
Serveren
- Verdeel de noedels over borden en schep de kipcurry eroverheen. Garneer met de resterende koriander.
Meld je aan en praat mee