24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement
Uitgebreid zoekenEenvoudig zoeken

Kaasfondue met witlofsalade

Rating 3/5

Witlofsalade
Snijd de witlof in stukjes en meng met het sap van de limoen, crème fraiche en magere yoghurt. Schil en snijd de kiwi’s in stukjes. Pel de mandarijnen en haal de partjes uit elkaar. Meng het fruit en de noten door de salade en breng op smaak met zout en peper.

Groente om te dippen
Schil en snijd de bleekselderij in stukjes. Snijd de courgette in stukjes en de broccoli in roosjes. Blancheer de bleekselderij, courgettes en broccoli.

Kaasfondue
Rasp de kazen en meng ze door elkaar. Halveer de knoflook en wrijf een gietijzeren pan in met de knoflook. Schenk 600 ml witte wijn in de pan. Breng de wijn aan de kook en voeg, op laag vuur, beetje bij beetje de kaas toe en roer door met een houten spatel. Roer de maïzena aan met 2 eetlepels wijn. Voeg de aangeroerde maïzena al roerende toe aan de kaasfondue en breng op smaak met peper en nootmuskaat. Serveer de salade, champignons, groente en het stokbrood bij de kaasfondue.

Vegetarisch
nee
Uit programma:
Recept van: John Gerdsen