De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gerookte makreelsalade op een pitabroodje

Pluk de makreelfilets van de graad en huid. Hak de peterselie fijn. Meng de makreel met de peterselie, kappertjes en de kwark.
Rasp de citroen en meng de rasp erdoor.
Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Snijd de appel in fijne reepjes.

15 min kooktijd
Gerookte makreelsalade op een pitabroodje

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

Bak met Miljuschka

Bereidingswijze

  • Pluk de makreelfilets van de graad en huid. Hak de peterselie fijn. Meng de makreel met de peterselie, kappertjes en de kwark.
  • Rasp de citroen en meng de rasp erdoor.
  • Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
  • Snijd de appel in fijne reepjes.
  • Rooster de pitabroodjes in de broodrooster.
  • Snijd de broodjes open, beleg met de makreelsalade en bestrooi met de reepjes appel.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker