De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Gepocheerde artisjok

Zeytinyagdi Enginar is ongelofelijk lekker, gezond en een echte aanrader van Karsu. Met dit recept uit Karsu's Turkije heb je het ook nog eens supersnel op tafel gezet.

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Geporcheerde artisjok

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Pel en snipper de ui. Halveer de wortel en snijd in halve ringen. Schil de aardappel en snijd in blokjes. Pers de citroen uit.  

  2. Verdeel de artisjok in de grote pan en verdeel de ui, tuinbonen, aardappel en wortel erover. Voeg het citroensap, water en olijfolie toe. Kook voor circa 10 minuten.  

  3. Hak de dille fijn. Garneer de gepocheerde artisjokken met de gehakte dille. 

Karsu is terug! Deze keer niet met lekkerste Turkse recepten maar met een prachtige rondreis door haar thuisland.

Foto van Karsu in Turkije

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.