Stappenplan
-
Verwarm de oven voor op 220 ºC.
-
Pel en snipper de ui. Snijd de kippendijen in kleine stukjes. Schil en snijd of rasp de gember fijn.
-
Fruit de uien. Voeg de stukjes kippendijen toe met de gember en paprika- en kerriepoeder toe. Bak tot ze goudbruin zijn.
-
Verhit een scheutje olie in een pan en bak de krieltjes kort.
-
Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Roer de bloemkool door de kippendijen en blus af met een scheutje water. Bak circa 5 minuten mee.
-
Roer op het laatst de crème fraîche erdoor en breng op smaak met peper.
-
Vet een ovenschaal in met olie.
-
Snijd de tomaten in partjes. Pluk en hak de peterselie fijn.
-
Bedek de bodem van de ovenschaal met de krieltjes. Leg hierop de tomatenpartjes en bestrooi met peterselie. Schep het kip-bloemkoolmengsel in de ovenschaal. Bestrooi de ovenschaal met paneermeel en geraspte kaas.
-
Bak de ovenschotel circa 25 minuten in de oven tot de kaas goudbruin is.
2 reacties