De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Gegratineerde bloemkool met basilicum en pijnboompitten

Verwarm de oven voor op 200°C . Rooster de pijnboompitten in een droge pan en laat ze afkoelen op keukenpapier. Pluk de blaadjes basilicum en snijd ze in reepjes. Breng water met zout aan de kook, snijd de bloemkool in roosjes en kook ze beetgaar.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Gegratineerde bloemkool met basilicum en pijnboompitten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C . Rooster de pijnboompitten in een droge pan en laat ze afkoelen op keukenpapier. Pluk de blaadjes basilicum en snijd ze in reepjes. Breng water met zout aan de kook, snijd de bloemkool in roosjes en kook ze beetgaar. Meng de pijnboompitten en basilicum met de bloemkool in een ovenschaal en verdeel de kaas erover. Zet de ovenschaal in de oven tot de kaas gegratineerd is.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.