De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

boerenomelet met champignons, spek en oude kaas

Het ultieme recept voor een goedgevulde boerenomelet met champignon, spekblokjes en geraspte oude kaas.

Boerenomelet met champignons, spek en oude kaas

Een recept van

24Kitchen

24Kitchen logo

 Een boerenomelet is een echte klassieker. Met deze kruiden wordt hij echt nog een stuk lekkerder.

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Pel en snipper de ui. Snijd de peterselie grof en leg de helft opzij voor garnering. Snijd de champignons in plakjes. Klop de eieren los in een kom.

  2. Verhit de boter in een pan en bak de spekjes totdat ze knapperig zijn. Schep ze uit de pan en laat ze uitlekken op een stuk keukenpapier. Bak in het overgebleven vet de ui en de champignons. Voeg zodra de ui doorzichtig is en de champignons goudbruin zijn de peterselie en de spekjes toe.

  3. Voeg de Verstegen Classic Blend voor Omelet en de geklutste eieren toe. Roer alles door elkaar en laat op een laag vuur gaar worden.

  4. Strooi de geraspte kaas over de omelet en vouw dubbel. Serveer de omelet met gegrild oerbrood en garneer met de overgebleven peterselie.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

1 reactie

Heerlijk!
Hilda Graas - van der Spoel
02-05-2023

Ook lekker