Overslaan en naar de inhoud gaan

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
Registreer in 1 minuut
24Kitchen homepage

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  • BBQ
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
  • 24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
Buitengewoon BBQ
Buitengewoon BBQ
Buitengewoon BBQ
  1. Home
  2. Populair
  3. Must see deze week: 17 t/m 23 oktober
Nieuws

Must see deze week: 17 t/m 23 oktober

Must see deze week: 17 t/m 23 oktober
Must see deze week: 17 t/m 23 oktober

Vrijdag 17 oktober
Vrijdag zie je twee heerlijke verwengerechten: Rudolph maakt namelijk kalfsoesters met gorgonzolasaus en kerrie-bloemkoolsoep met knoflookgarnalen in De Makkelijke Maaltijd. De recepten zie je om 18.00 uur.

Zaterdag 18 oktober & zondag 19 oktober
Guus Meeuwis, Valerio Zeno, René van Kooten, Humberto Tan, Irene Moors en Gerard Ekdom hebben allemaal met plezier gebakken in Rudolph’s Bakery. Wat hun favoriete gebakjes en taarten zijn zie je zaterdag vanaf 10.00 uur en zondag vanaf 11.55 uur in de marathon van Rudolph’s Bakery.

Ken je dat: ronddwalen in een vreemde stad, op zoek naar het perfecte restaurant voor een onvergetelijk diner? Acteur, reiziger en eetgek Ishai Golan zoekt de beste locaties voor een culinair avondje uit. Alle hotspots zie je zaterdag en zondag vanaf 21.50 uur in Top Cities, Top Tables.

De eerste aflevering van De Volkstuin zie je zondag om 18.30 uur. Je ontmoet de harde kern, de tuinders die het bestuur van volkstuinvereniging Ons Genot vormen. Henk, Stefan en Lotte en Sjoerd laten hun tuintje zien en vertellen welke groenten zij kweken. Andijvie staat centraal deze aflevering en Roberta maakt daar een bijzondere stamppot mee.

Maandag 20 oktober
Andy McDonald kookt graag met pure en eerlijke ingrediënten. In het programma Fairplate vertelt hij over de producten die hij gebruikt om heerlijke gerechten mee te maken. Maandag om 17.00 uur maakt hij een groene curry met haricots verts en een brownie-sandwich met banaan.

Dinsdag 21 oktober
In Indonesië wordt het gerecht rendang veel gegeten. Het is een stoofgerecht met een volle, rijke smaak. Danny heeft een uitdagende vegetarische versie gemaakt van spitskool, voor iedereen die geen of minder vlees eet en die toch wil genieten van dit gerecht. Hij serveert de rendang met maïspannenkoekjes en een torentje van witte rijst. Om 17.30 uur zie je het resultaat in Grenzeloos Koken.

Woensdag 22 oktober
Anthony Bourdain reist in No Reservations de hele wereld rond om de culinaire cultuur te leren kennen. Dit keer is hij het zuidwesten van de Verenigde Staten en rijdt hij in zijn Amerikaanse wagen door de woestijn om daar bijzondere lekkernijen te proeven. Ontdek de lekkernijen, woensdag om 23.20 uur in No Reservations.

Donderdag 23 oktober
Valentine Warner houdt ervan om nieuwe dingen te proberen. In Yukon, Canada ontmoet hij een jager die eigenaar is van zijn eigen ‘eiland’ op de Yukon rivier en doet hij inspiratie op om een verrukkelijke stoofpot van konijn te maken. Ook helpt hij mee met de zoektocht naar goud in Klondyke en bereidt een klassiek ontbijtgerecht: scrambled eggs. Kijk om 22.20 uur naar Valentine Warner’s Wild Table.

Meer inspiratie

  • Must see deze week: 10 t/m 16 oktober
    Nieuws
  1. Is kwark gezonder dan yoghurt?
  2. Wat is het verschil tussen döner, kebab en shoarma?
  3. Met deze tips is jouw gebakken rijst net zo lekker als uit de toko
  4. Dit zijn de 8 lekkerste gerechten met ananas
  5. Fred van Leer deelt zijn guilty pleasure in Rotterdam
  6. In dit themapark eet je bij een Michelin-sterrenchef
  7. Een gezellige dag in Bathmen met Sjaak
  8. Een herbeleving in Harlingen met Tania Kross
  9. Een dag vol herinneringen in Amsterdam met Stijn van Vliet
  10. Een lopend buffet in Olst en omstreken met Marloes Coenen
  11. Een reis door de kunstwereld van Nuenen met Soenil Bahadoer
  12. Op zoek naar de beste roti in Utrecht met Amber Brantsen
  13. Jamie Westland onthult zijn favoriete plekken in Den Haag
  14. Foodtrends: Wat eten we in 2025?
  15. 7x smaakvolle budgetproof recepten voor iedereen
  16. 12 praktische tips voor lekker én gezond eten voor weinig geld
  17. Let op! Deze voedingsregels veranderen per 2025
  18. Verken Miljuschka’s 13 nostalgische hotspots in Amsterdam
  19. Dit zijn de 12 lekkerste food-hotspots van Valencia volgens Miljuschka
  20. Ontdek de 10 klassieke hotspots van Antwerpen met Miljuschka

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid , ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.’
Logo 24Kitchen
  • Receptenzoeker
  • Populair
  • TV Gids
  • TV Aanbieders
  • Contact
  • HTML Sitemap
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Pinterest (externe link)
  • YouTube (externe link)
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C