Overslaan en naar de inhoud gaan

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
Registreer in 1 minuut
24Kitchen homepage

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  • BBQ
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
  • 24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
Buitengewoon BBQ
Buitengewoon BBQ
Buitengewoon BBQ
  1. Home
  2. Populair
  3. Het spannendste restaurant ter wereld is weer geopend!
Nieuws

Het spannendste restaurant ter wereld is weer geopend!

Het spannendste restaurant ter wereld is weer geopend!
Het spannendste restaurant ter wereld is weer geopend!

Eten kan een hemelse ervaring zijn – letterlijk! Het is lente en dat betekent dat het ballonvaartseizoen geopend is. Wat heeft dat met eten te maken? Alles, wanneer je eenmaal gehoord hebt van CuliAir: een restaurant van het hoogste niveau, gevestigd in een luchtballon. Elk jaar tussen april en september kunnen mensen een plekje bemachtigen voor een sterrendiner in een zwevend restaurant met maar liefst 20 plaatsen. 

CuliAir is het restaurant van Angélique Schmeinck, bekend om haar verfijnde gerechten. Ze kent de boeren en telers met wie ze samenwerkt persoonlijk en gebruikt termen als ‘blije kip’ om uit te leggen wat de landhoen die ze voorschotelt is.

CuliAir is het enige restaurant ter wereld dat de hete lucht in de ballon gebruikt om gerechten te bereiden. Met een ingenieus katrolsysteem worden bijvoorbeeld kip en vis naar boven getakeld om in de luchtballon te garen. Na jarenlange ervaring weet de Meesterkok precies hoe lang haar producten nodig hebben. Op een klein gaspitje maakt ze verrukkelijke sauzen en garnituren warm om vervolgens prachtige gerechten te serveren. Als bezoeker sta je eigenlijk midden in de keuken, terwijl je geniet van spectaculaire uitzichten.

Een bezoek aan dit restaurant zou op de bucket list van elke food lover moeten staan. Door de hoogte en de spanning van het opstijgen staan al je zintuigen op scherp en lijken de gerechten en wijnen nog intenser te smaken. Bovendien heb je zelden zo’n mooi uitzicht op het Nederlandse landschap – reden te meer om de lokale producten die de chef serveert enorm te waarderen.

Alle details

De eerste data van CuliAir 2017 zijn bekend! Geniet op zaterdag 29 april, zaterdag 20 mei, vrijdag 2 juni, zondag 18 juni, zaterdag 1 juli of zaterdag 22 juli van de culinaire hoogstandjes van Angélique in de luchtballon. 

Tickets bestellen en info over arrangementen en prijzen

Hoe gaat een ballonvaart precies in z’n werk en is het wel iets voor mij? Lees het verslag van onze reporter (met hoogtevrees!)

Hoe kun je koken in een luchtballon? Bekijk de video

  1. Is kwark gezonder dan yoghurt?
  2. Wat is het verschil tussen döner, kebab en shoarma?
  3. Met deze tips is jouw gebakken rijst net zo lekker als uit de toko
  4. Dit zijn de 8 lekkerste gerechten met ananas
  5. Fred van Leer deelt zijn guilty pleasure in Rotterdam
  6. In dit themapark eet je bij een Michelin-sterrenchef
  7. Een gezellige dag in Bathmen met Sjaak
  8. Een herbeleving in Harlingen met Tania Kross
  9. Een dag vol herinneringen in Amsterdam met Stijn van Vliet
  10. Een lopend buffet in Olst en omstreken met Marloes Coenen
  11. Een reis door de kunstwereld van Nuenen met Soenil Bahadoer
  12. Op zoek naar de beste roti in Utrecht met Amber Brantsen
  13. Jamie Westland onthult zijn favoriete plekken in Den Haag
  14. Foodtrends: Wat eten we in 2025?
  15. 7x smaakvolle budgetproof recepten voor iedereen
  16. 12 praktische tips voor lekker én gezond eten voor weinig geld
  17. Let op! Deze voedingsregels veranderen per 2025
  18. Verken Miljuschka’s 13 nostalgische hotspots in Amsterdam
  19. Dit zijn de 12 lekkerste food-hotspots van Valencia volgens Miljuschka
  20. Ontdek de 10 klassieke hotspots van Antwerpen met Miljuschka

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid , ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.’
Logo 24Kitchen
  • Receptenzoeker
  • Populair
  • TV Gids
  • TV Aanbieders
  • Contact
  • HTML Sitemap
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Pinterest (externe link)
  • YouTube (externe link)
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C