De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Karsu

Chef
Specialiteiten
Turkse keuken
Inspiraties
Mijn familie
Favoriete ingrediënten
Turkse yoghurt
Favoriete recept
Köfte in deeg
KARSU522.jpg

Waarom ik ben gaan koken? 

Mijn voorliefde voor koken is met de paplepel ingegoten. Mijn vader had een Turks restaurant in Amsterdam. De passie van mijn vader heb ik weliswaar overgenomen.

Wat maakt mijn eten zo lekker? 

Mijn enthousiasme voor de Turkse keuken is groot en daarom wil ik dat graag delen met de rest van de wereld. In al mijn gerechten stop ik veel liefde en aandacht.

Waar kun je mij van kennen? 

Je kan mij onder andere kennen als zangeres. Ik maak onder meer pop en jazznummers, maar ook Turkse muziek ligt helemaal in mijn straatje. Voor mijn album Colors ontving ik in 2016 een Edison Jazzism Publieksprijs.

Door mijn passie voor de Turkse keuken ben ik een YouTube-serie begonnen, Karsu's Kitchen. Misschien heb je wel eens een video van mij bekeken. Daarnaast ben ik ook foodcolumnist bij &C.

Welke programma's maak ik voor 24Kitchen?

Voor 24Kitchen maak ik het programma Karsu's Turkse Keuken. Hierin deel ik de recepten van mijn favoriete Turkse gerechten.

Mijn programma's

  • Foto van Karsu in Turkije
    Karsu's Turkije

    Karsu is terug! Deze keer niet met lekkerste Turkse recepten maar met een prachtige rondreis door haar thuisland.

  • Karsu turkse keuken
    Karsu's Turkse Keuken

    Muzikant Karsu Dönmez kreeg als dochter van een restauranteigenaar haar liefde voor eten met de paplepel ingegoten. Haar familie komt uit Hatay, een bijzondere regio in Turkije.

Mijn recepten

  • Chocolade-marsepein en pistache-marsepein

    Eén van Karsu's favoriete snacks is Badem Esmezi.

    voorbereidingstijd 15 min
    Een recept van Karsu
    KARSU522.jpg
  • Turkse tomatenrijst

    Domat Basti Pilav, een simpel rijstgerecht met veel groente. Makkelijk, gezond en vooral ontzettend lekker.

    voorbereidingstijd 10 min
    Een recept van Karsu
    KARSU522.jpg
  • Rode poon met rijstsalade

    Dit visgerecht is de traktatie van de Turkse Riviera.

    voorbereidingstijd 15 min
    Een recept van Karsu
    KARSU522.jpg
  • Lamskebab met Turks brood

    Karsu deelt haar recept om deze smakelijke Tepsi Kebabi te maken. De typisch Turkse kebab gemaakt met lamsvlees.

    Een recept van Karsu
    KARSU522.jpg
Toon alle recepten van Karsu

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.