De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

The Chefs' Line Australia

Nieuw van de makers van MasterChef Australia is The Chefs' Line: hét Australische culinaire spelprogramma, waarbij elke week thuiskoks het opnemen tegen de brigade van een restaurant. 

Wint de amateur of professional?
Op maandag koken ze tegen de leerling kok, waarna elke dag een thuiskok afvalt en een kok die hoger in de rangorde staat naar voren wordt geschoven. Op vrijdag blijft de beste thuiskok over, die kookt tegen de chef van het restaurant. En dan rest de vraag: wie is er beter, de amateur of de professional?

Elke week neemt weer een nieuwe groep thuiskoks het op tegen the chefs' line van een nieuw restaurant, met een steeds wisselend thema. Van Koreaans tot Vietnamees en van Frans tot Zweeds; alle keukens komen voorbij. Zo leer je onwijs veel van de verschillende stijlen, bereidingen en ingrediënten, en gaat het ook nooit vervelen omdat je steeds geprikkeld wordt door nieuwe deelnemers en keukens.

Makkelijk te volgen
Doordat er elke week een nieuwe groep mensen start, kun je dus ook op elk moment invallen. Heb je bijvoorbeeld de eerste twee weken gemist? Begin dan gerust met kijken wanneer je wil!

Wat The Chefs' Line nog leuker maakt, zijn de jury en de sfeer tussen de kandidaten en professionele chefs onderling. Zoals we gewend zijn van bijvoorbeeld MasterChef Australia is er wel een duidelijke strijd, maar gaat het niet ten koste van alles. Zo zie je dat sommige chefkoks de thuischefs soms zelfs helpen, gewoon omdat ze niet willen dat het faliekant mislukt.

Programma
The Chefs' Line