24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

Smaakpupillen

Kinderen horen ook in de keuken! Chef Hugo neemt in elke aflevering een pupil mee op stap en geeft handige tips bij het koken van hun zelfbenoemde lievelingsgerechten. Van inkopen doen tot handige technieken en van heerlijke bereidingen tot spannende experimenten: in Smaakpupillen komt het allemaal voorbij!

Bekijk hier alle afleveringen van Smaakpupillen

Laatste afleveringen


Aflevering 18

Anouk wil haar vader die boswachter is, laten zien dat ze net als hij ook heel goed een wildgerecht kan bereiden. Hugo gaat deze uitdaging graag aan en samen met Anouk maakt hij konijnenrug met mosterdsaus.

Aflevering 19

Thijs wil graag voor zijn lievelingstante Joyce koken. Hij wil haar graag verrassen met een heel bijzonder gerecht. Hugo weet daar wel raad mee. Samen maken ze zoetzure ijspegels met sardines.

Aflevering 20

Jade wil graag voor haar ouders koken. Ze hebben het allebei heel druk, maar toch doen ze heel veel voor haar en haar hockeyteam.

Nieuwe recepten