- Verwarm de oven voor op 180 ºC.
- Kluts voor de omelet de eieren in een kom en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
- Verhit een scheutje olie in een koekenpan en schenk het eimengsel erin. Zet het vuur laag en bak de omelet circa 5 minuten met de deksel op de pan tot de bovenkant van het ei gestold is. Snijd de omelet in reepjes.
- Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes.
- Pel en snijd de ui in halve ringen.
- Snijd de champignons in vieren.
- Snijd de uiteindes van de courgette en snijd de courgette in blokjes.
- Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de gesneden groente circa 4 minuten. Voeg een klontje boter toe en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
- Halveer de cherrytomaten.
- Rasp de Parmezaanse kaas.
- Bekleed de springvorm met bakpapier.
- Leg een bloemtortilla in een springvorm. Schep een paar lepels groente en een beetje geraspte kaas op de bloemtortilla. Herhaal dit tot de bloemtortilla’s op zijn.
- Verdeel de cherrytomaten over de bovenkant van de taart. Bestrooi met een beetje kaas en bak de taart circa 10 minuten in de oven tot de tomaatjes zacht zijn en de kaas een beetje gesmolten is.
Serveren
- Snijd grote punten uit de taart en verdeel over borden. Bestrooi met de omeletreepjes en serveer met de veldsla.
0 reacties