Meng voor de pastavulling in een kom de ricotta met suiker, ei, boter en custardpoeder tot een gladde massa. Hak de noten grof. Voeg de pasta en de gehakte noten toe aan het beslag en meng goed door. Schep de pastavulling in de ovenschaaltjes. Bak de taartjes circa 25 minuten in de oven tot de taartjes licht gestold en gekleurd zijn.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
zoete pastataartjes
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Meng voor de pastavulling in een kom de ricotta met suiker, ei, boter en custardpoeder tot een gladde massa. Hak de noten grof. Voeg de pasta en de gehakte noten toe aan het beslag en meng goed door. Schep de pastavulling in de ovenschaaltjes. Bak de taartjes circa 25 minuten in de oven tot de taartjes licht gestold en gekleurd zijn.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Food Recycle
Tomaten met een beurs plekje, oud brood, restjes gekookte rijst. Wat doe je ermee? In de prullenbak? Zonde!
Zonder dat we ons er bewust van zijn gooien we gemiddeld per persoon in Nederland zo’n 50 kilo eten weg, oftewel 155 euro per jaar. Dat kun je vast aan leukere dingen besteden, toch? En dan te bedenken dat je die ingrediënten nog prima kunt gebruiken.
In het programma Food Recycle laten we zien hoe je met bijvoorbeeld koude pasta, gekookte aardappels en gerimpelde appels nog de lekkerste snacks, sauzen en gerechten kunt maken. En daar hoef je geen meesterkok voor te zijn. De chefs van 24Kitchen laten met simpele recepten zien hoe jij met zelfgemaakte producten je voorraadkast aan kunt vullen, en dat merk je niet alleen aan de eettafel maar vooral in je portemonnee!
Dus stop met verspillen en duik de keuken in met Food Recycle.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties