De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Zeeuwse babbelaars

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Zeeuwse babbelaars

Bereidingswijze

Breng het water met de bruine basterdsuiker, suiker, boter, azijn en een snufje zout aan de kook en kook tot 135 ºC. Houd de zijkanten van de pan schoon door met een kwastje met water over de zijkanten te strijken. Giet de suiker uit op het siliconenmatje en vouw het siliconenmatje dubbel. Pas op want de suiker is nog erg warm. Trek suiker tot een satijnkleurige massa tot een lange dunne streng en knip in stukjes. Meng de poedersuiker met de maïzena en hussel de babbelaars erdoor.

TIP: een siliconenmatje werkt beter dan bakpapier, maar als je geen siliconenmatje hebt, kun je ook bakpapier gebruiken!

 

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.