De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Witte brownies met snelle sorbet (Argentinië)

Verras je gasten met deze heerlijke witte chocolade brownies met snelle frambozensorbet uit Argentinië!

45 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Witte brownies met snelle sorbet (Argentinië)

Bereidingswijze

Brownie
Verwarm de oven voor op 185 ºC. Smelt de chocolade en boter au bain-marie. Roer regelmatig en haal de kom van het water. Klop met een handmixer de eieren met de suiker los. Spatel de bloem erdoorheen en voeg de gesmolten chocolade toe. Vet de ovenschaal in. Schenk het chocolademengsel in de ovenschaal en bak circa 25 minuten in de oven. Controleer de gaarheid met een prikker. Als de prikker er droog uit komt is de brownie gaar.

Saus
Pers de limoenen uit. Breng het rood fruit met limoensap aan de kook. Zet het vuur laag en voeg de suiker toe. Roer goed door met een houten lepel tot het fruit uit elkaar valt. Zet het vuur uit. Serveer de saus over de brownies.

Snelle sorbet
Maal de bevroren frambozen met de poedersuiker fijn. Voeg eventueel water toe om de massa smeuïg te maken. Serveer direct.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.