24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement
Uitgebreid zoekenEenvoudig zoeken

Snelle goulash met paprika

Rating 4/5
  • Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing.

Goulash:

  • Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes.
  • Pel en snijd de uien in halve ringen. Pel en hak de knoflook fijn.
  • Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd de peper fijn.
  • Snijd de kipfilet in kleine stukjes.
  • Verhit olie in een braadpan.
  • Fruit de ui, knoflook en het paprikapoeder.
  • Voeg de kip toe en bak aan alle kanten bruin.
  • Voeg de paprika’s en doperwten toe en bak circa 5 minuten mee.
  • Voeg de bloem toe en roer goed door.
  • Voeg de tomatenpuree en de bouillon toe, roer goed door en laat het geheel circa 15 minuten op laag vuur koken.
  • Breng op smaak met zout en peper.
Vegetarisch
nee
Uit programma:
Recept van: Rudolph van Veen