Meng de basterdsuiker met het sinaasappelsap en smelt de boter. Voeg de warme gesmolten boter toe en vervolgens de bloem. Roer goed door tot een egaal beslag. Spatel er de geschaafde amandelen door en zet het gedurende 15 minuten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 160 °C. Schep kleine hoopjes beslag op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk fijn met een vork of een velletje plasticfolie. Bak de kletskoppen in de oven goudbruin in circa 10 minuten. Als ze uit de oven komen zijn de kletskoppen nog zacht. Vorm ze zodra ze uit de oven komen.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Grenzeloos Koken
Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties