Ananassiroop
- Verwarm alle ingrediënten in de pan totdat de suiker is opgelost,laat afkoelen.
- Vermeng met een dubbele hoeveelheid geschaafd ijs met de siroop.
Aardbeiensiroop
- Maak de aardbeien schoon, snijd in plakjes, rasp de schil van de citroen.
- Meng alle ingrediënten en breng aan de kook tot de suiker is opgelost. Giet de siroop door een zeef.
- Schaaf het ijs.
- Vermeng met een dubbele hoeveelheid geschaafd ijs met de siroop.
- Halveer de citroenen en limoenen. Pers het sap eruit boven een pan.
- Maal de munt en suiker fijn in de keukenmachine.
- Breng alles aan de kook totdat de suiker is opgelost. Zeef en laat de siroop afkoelen.
- Schaaf het ijs.
- Vermeng met een dubbele hoeveelheid geschaafd ijs met de siroop.
Sinaasappelsiroop
- Breng het water met de suiker aan de kook en kook tot de suiker is opgelost. Laat afkoelen. Halveer sinaasappels en citroenen en pers het sap eruit boven de siroop.
- Schaaf het ijs.
- Vermeng met een dubbele hoeveelheid geschaafd ijs met de siroop.
Passievruchtsiroop
- Breng water en suiker de kook totdat de suiker is opgelost.
- Laat afkoelen. Meng het citroensap en de passievruchtenpuree erdoor.
- Schaaf het ijs.
- Vermeng met een dubbele hoeveelheid geschaafd ijs met de siroop.
0 reacties