De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Salsiccie al sugo en Zucchine Fritte

Pel de ui en knoflook. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit een pan met olie en fruit de ui en de knoflook aan, bak de worsten mee en voeg de venkelzaadjes toe. Blus na 10 minuten af met de wijn en laat nog 5 minuten doorkoken. Voeg de tomatensaus toe.

60 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Salsiccie al  sugo en Zucchine Fritte

Bereidingswijze

Salsiccie al sugo (circa 40 minuten)
Pel de ui en knoflook. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit een pan met olie en fruit de ui en de knoflook aan, bak de worsten mee en voeg de venkelzaadjes toe. Blus na 10 minuten af met de wijn en laat nog 5 minuten doorkoken. Voeg de tomatensaus toe.

Scheur 5 basilicumblaadjes en voeg toe. Breng op smaak met zout en peper. Voeg het water toe, roer goed door en kook gedurende 30 minuten zacht door.

Verdeel de worsten en de jus over 4 borden. Garneer met basilicumblaadjes.

Zucchine al basalico (circa 25 minuten)
Snijd de courgette in plakjes bak ze in de koekenpan. Snijd de knoflooktenen doormidden en voeg toe. Bak even mee en haal de knoflook er daarna uit. Breng op smaak met zout en peper. Garneer met peterselie.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, EstĆ©e, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.