De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Salade van gebakken tahoe en taugé in lichtpittige ketjapsaus

Met deze salade van gebakken tahoe en taugé zet je de zomer op tafel. De vegetarische salade krijgt zijn unieke smaak door de licht-pittige ketjapsaus

Direct naar recept
Salade van gebakken tahoe en taugé in lichtpittige ketjapsaus

Een recept van

Danny Jansen

Danny Jansen

Met deze salade van gebakken tahoe en taugé zet je de zomer op tafel. De vegetarische salade krijgt zijn unieke smaak door de licht-pittige ketjapsaus

Bereidingswijze

  1. Breng het water met de asem aan de kook. Snijd de tahoe in 4 stukken en kook circa 5 minuten in het water. Laat goed uitlekken.
  2. Verhit een scheut zonnebloemolie in een wok en bak de tahoe rondom bruin. Laat uitlekken op keukenpapier. Kook de taugé een halve minuut en hak de bladselderij fijn.
  3. Pel en snijd de knoflook fijn. Maal voor de saus de knoflook, suiker en pepers fijn met een foodprocessor. Schep in een kom en meng er citroensap en ketjap door. Mocht de saus te dik zijn, meng er dan een scheutje water door.
  4. Snijd de tahoe in blokjes, schep in een schaal en verdeel de taugé en de selderij erover. Schenk de saus eroverheen en bestrooi met gebakken uitjes.

Dit geliefde 24Kitchen-programma met chefkok Danny Jansen is terug van weggeweest! Ook in dit seizoen kookt hij met de leukste oma's, en deze keer ook een opa, de lekkerste familierecepten.

 

ZOADK-ART

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.