- Breng het water met de asem aan de kook. Snijd de tahoe in 4 stukken en kook circa 5 minuten in het water. Laat goed uitlekken.
- Verhit een scheut zonnebloemolie in een wok en bak de tahoe rondom bruin. Laat uitlekken op keukenpapier. Kook de taugé een halve minuut en hak de bladselderij fijn.
- Pel en snijd de knoflook fijn. Maal voor de saus de knoflook, suiker en pepers fijn met een foodprocessor. Schep in een kom en meng er citroensap en ketjap door. Mocht de saus te dik zijn, meng er dan een scheutje water door.
- Snijd de tahoe in blokjes, schep in een schaal en verdeel de taugé en de selderij erover. Schenk de saus eroverheen en bestrooi met gebakken uitjes.
salade van gebakken tahoe en taugé in lichtpittige ketjapsaus
Met deze salade van gebakken tahoe en taugé zet je de zomer op tafel. De vegetarische salade krijgt zijn unieke smaak door de licht-pittige ketjapsaus
0 reacties