Pasta met bospaddenstoelen
Kook de rigatoni gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verwarm een koekenpan. Snijd de bacon in reepjes van circa 2 centimeter, bak al roerend goudbruin en zet het vuur uit.
Saus
Verhit olijfolie in een pan. Pel en pers de knoflook. Pel en snipper de ui. Fruit de ui en knoflook circa 2 minuten. Voeg de shiitakes toe en laat circa 5 minuten bakken op hoog vuur. Voeg naar smaak wat kookvocht van de pasta toe als het te droog is. Blus af met witte wijn en breng op smaak met een beetje peper.
Halveer de cherrytomaatjes en voeg toe aan de pan met shiitakes. Snijd de olijven in plakjes en voeg samen met de bacon toe en roer de pasta door de saus. Hak de peterselie, houd een beetje apart en roer de rest door de saus.
Limonata alla Giovanni
Pers de sinaasappel, limoen en citroen uit en voeg de poedersuiker eraan toe. Meng met het water en roer goed door zodat de poedersuiker oplost. Garneer met een plakje sinaasappel.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
rigatoni alla boscaiola (pasta met bospaddenstoelen)
30 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Grenzeloos Koken
Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.
Â
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties