De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

quesadillas

15 MIN
Quesadillas

Een recept van

Andy McDonald

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Spoel de bonen op een zeef af onder de kraan en laat uitlekken.

Pel en snijd de uien in dikke plakken. Pel de knoflook en hak fijn.

Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in halve ringetjes. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes.

Verhit een scheutje olie in een ruime pan en fruit de ui, knoflook en rode peper circa 1 minuut. Voeg de paprikablokjes toe en bak circa 4 minuten mee. Voeg de bonen en het komijnpoeder toe en bak circa 1 minuut mee.

Snijd de cheddar in plakjes. Verdeel de bonenvulling over een tortilla, leg de kaas erop en leg er een tortilla bovenop. Herhaal dit met de resterende tortilla’s. Bestrijk de tortilla’s met olie en gril de tortilla’s op de bbq om en om in circa 10 minuten goudbruin.

Snijd de lente-ui in ringen. Snijd de quesadillas in punten en serveer de quesadillas met de zure room en lente-ui.

 

Lange, zwoele avonden, lekkere zomerse deuntjes en blote voeten in het gras; het is tijd om te genieten van het echte buitenleven! Stook de bbq op, pak je karaffen en schalen uit de kast en nodig vrienden en familie uit. De warme avonduren zullen vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn.

In het programma Eten in de Tuin maken chef Andy en liquid chef Corria de heerlijkste zomerse gerechten en drankjes die van jouw maaltijden in de openlucht een onvergetelijke ervaring zullen maken. Malse stukken vlees, kruidige vis, verrassende nagerechten van de bbq. Maar natuurlijk ook salades, marinades en sauzen om je vingers bij af te likken. Dat allemaal onder het genot van de meest kleurrijke, smaakvolle en verbluffende shakes, smoothies en (alcoholvrije) cocktails. Voor ieder wat wils: van stoere mannenmaaltijden tot gezellige hapjes.

In dit programma leer je alles wat je wilde weten over bbq-en en nog veel meer…

Bereid je voor op een drukke tijd, want dit jaar is jouw tuin, balkon of veranda the place to be in de zomer.
 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker