De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

peperonata al’instante (a la minute gemaakte paprika’s)

Maak de paprika’s schoon en snijd ze in ringen. Pel en snijd de knoflook fijn. Pel en snipper de ui. Verhit de olijfolie in een koekenpan en roerbak de paprika’s, uienringen en knoflook een paar minuten. Blus af met de witte wijn en breng op smaak met zout en peper.

15 min kooktijd
Peperonata al’instante (a la minute gemaakte paprika’s)

Een recept van

Giovanni Caminita

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Maak de paprika’s schoon en snijd ze in ringen. Pel en snijd de knoflook fijn. Pel en snipper de ui. Verhit de olijfolie in een koekenpan en roerbak de paprika’s, uienringen en knoflook een paar minuten. Blus af met de witte wijn en breng op smaak met zout en peper. Pluk en scheur de basilicumblaadjes en strooi ze na het bakken over het gerecht.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker