De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Penne met romige tomatensaus en Parmezaanse kaas

Olcay's favoriet: heerlijke romige pasta met extra veel Parmezaanse kaas.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Penne met romige tomatensaus en Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Dit gerecht maakte Olcay Gulsen in Favourites By...

Pel en snipper de sjalotten. Snij de wortels in stukjes. Verhit een scheut knoflookchili-olie en fruit de sjalotten. Voeg de wortels en het gehakt toe en bak het gehakt rul. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de tomatensaus en kookroom toe. Ris de tijmblaadjes van de takken en roer de blaadjes door de saus. Laat de saus 20 minuten koken.

Kook intussen de penne volgens de gebruiksaanwijzing in ruim water met zout al dente. Verwarm de oven voor op 175°C. Giet de penne af en schep door de saus. Doe de pasta in een ingevette ovenschaal. Rasp flink wat Parmezaanse kaas erover en bak nog 25-30 minuten in de oven. Serveer de penne met extra Parmezaanse kaas erbij.

Kijk vanaf 2 juli elke werkdag om 19:00 naar Favourites By! Wat zijn de favoriete gerechten en recepten van onze 24Kitchen chefs en bekende Nederlanders? In dit programma komen we het te weten.

Niet alleen demonstreren ze het gerecht, ook vertellen ze ons waarom ze juist voor dit recept hebben gekozen. Van een zelfgemaakte frikandel tot een super gezonde smoothie, van Lange Frans tot Olcay Gulsen: alles en iedereen komt voorbij in Favourites By.

Favourites By is vanaf 2 juli elke werkdag om 19:00 te zien bij 24Kitchen. 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.