Pavlova met passievrucht en pistache
-
Verwarm de oven tot 120 °C.
-
Klop de eiwitten en het zout in een schone, vetvrije keukenmachine op. Voeg terwijl de machine draait de suiker toe.
-
Voeg, zodra het eiwit stijf is en glanst met behulp van een zeefje de maïzena en poedersuiker toe.
-
Voeg ook de witte-wijnazijn toe. Spatel dit er voorzichtig doorheen.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier en teken hier met een potlood en behulp van een glas 6 rondjes op.
-
Schep met een lepel de meringue op de rondjes. Maak de meringues met behulp van de lepel glad en rond. Zet de pavlova 2 uur in de oven.
-
Zet de oven uit en laat nog een uur afkoelen in de oven, zonder dat je de oven opentrekt.
-
Klop de slagroom op met een handmixer samen met de suiker. Mix de pistachenoten fijn in een foodprocessor. Snijd de passievruchten door de helft.
-
Verdeel de slagroom over de pavlova en maak af met de passievrucht en pistache.
Bestel nu de Kenwood Go Collectie met de kortingscode NL24KITCHENGO15
0 reacties