De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

No churn very vanilla ice cream

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
No churn very vanilla ice cream

Bereidingswijze

Halveer het vanillestokje en snijd het merg eruit. Klop de room met het vanille-extract, het vanillemerg en de gecondenseerde melk in een kom circa 5 minuten. Let erop dat je het niet te lang mengt. Stop met mixen zodra je een acht kunt maken in de room. Giet het vanilleroommengsel in een grote bak en vries in circa 4 tot 6 uur in. Haal voor het serveren circa 5 tot 10 minuten van tevoren uit de vriezer.

Parijs is de stad van de liefde, licht, maar ook de stad van verrukkelijk eten en prachtige patisserie. De Britse kookboekenschrijver Harry Eastwood is gek op taarten en gebak en ze staat voor een grote uitdaging: ze maakt namelijk de lekkerste gebakjes en patisserie na met ƩƩn vraag… Hoe maak ik dit minder zoet, maar net zo lekker?

Bekijk hier haar recepten.

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.