- Smelt de chocolade au bain marie
- Verwarm de oven voor op 220 graden. Doe de suiker op bakpapier in een ovenschaal en laat 10 minuten warm worden.
- Klop ondertussen in een brandschone schaal de eiwitten stijf.
- Voeg daarna lepel voor lepel de hete suiker aan het eiwit toe.
- Laat 10 minuten draaien met een elektrische mixer.
- Verwarm de marshmallows 30 seconden op 900 watt in de magnetron.
- Draai de gesmolten marshmallows mee in de mixer met het eiwit en suiker.
- Vul 2 koekjes met een eetlepel marshmallow-meringue.
- Haal de gevulde koeken met een vork door de gesmolten chocolade.
- Leg op een vel bakpapier.
- Versier eventueel met pinda’s.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
moonpie
Smelt de chocolade au bain marie. Verwarm de oven voor op 220 graden. Doe de suiker op bakpapier in een ovenschaal en laat 10 minuten warm worden.
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Miljuschka’s Food Trucks
Miljuschka reist af naar Amerika om ter plekke de uitgebreide food truck scene te ontdekken. Amerika is bij uitstek het land waar food trucks al onderdeel zijn van het dagelijks leven. Miljuschka ontmoet de interessante mensen achter de trucks en ontdekt via hen de meest bijzondere, uitbundige en originele gerechten waarvan je gaat watertanden als je er alleen al naar kijkt.
Uiteraard zet Miljuschka overal haar tanden in en likt ze haar vingers af bij gerechten als jambalaya on a stick, double dose cupcakes, de BBQ-klassieker brisket en baby bad ass burgers. Haar eigen variant van de gerechten vind je onder het kopje recepten op deze website.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties