De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Makkelijke mie met zalm en asperges

Was de spinazie en haal de steeltjes er vanaf. Snijd de kontjes van de asperges en in stukjes. Verhit een scheut olie in de wok. Bak de asperges aan tot ze goudbruin zijn. Snijd de zalm in blokjes en bak kort mee. Voeg de spinazie toe en bak aan tot de blaadjes geslonken zijn.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Makkelijke mie met zalm en asperges

Bereidingswijze

Was de spinazie en haal de steeltjes er vanaf. Snijd de kontjes van de asperges en in stukjes. Verhit een scheut olie in de wok. Bak de asperges aan tot ze goudbruin zijn. Snijd de zalm in blokjes en bak kort mee. Voeg de spinazie toe en bak aan tot de blaadjes geslonken zijn. Voeg de ketjap en het sesamzaad toe. Breng op smaak met sesamolie, zout en peper. Breng water aan de kook en kook de mie. Verdeel de gekookte mie over borden en schep er de groente en zalm over. Hak de cashewnoten grof en bestrooi en verdeel over de borden.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, EstĆ©e, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.