De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Indische huzarensalade

Kook de eieren in circa 10 minuten hard in een pan met water. Laat de eieren schrikken, pel ze en snijd ze in stukjes. Breng een pan met water en zout aan de kook. Schil en snijd de aardappels in kleine blokjes. Schil en snijd de wortels in plakjes. Kook de wortels, aardappels en erwten, afzonderlijk van elkaar, beetgaar in de pan water.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Indische huzarensalade

Bereidingswijze

Kook de eieren in circa 10 minuten hard in een pan met water. Laat de eieren schrikken, pel ze en snijd ze in stukjes. Breng een pan met water en zout aan de kook. Schil en snijd de aardappels in kleine blokjes. Schil en snijd de wortels in plakjes. Kook de wortels, aardappels en erwten, afzonderlijk van elkaar, beetgaar in de pan water. Dep de groente droog op een theedoek. Snijd de rode biet en de komkommer in blokjes. Meng de aardappels, wortels, erwten, eieren, rode bieten, zilveruitjes en de komkommer. Meng de mayonaise door de salade en breng op smaak met zout en peper.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.