De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Gegrilde lente-ui met Romescosaus

Verwarm de grill of grillpan voor. Gril de paprika’s tot ze zwartgeblakerd zijn. Laat ze vervolgens circa 5 minuten nagaren in een boterhamzakje. Haal de teentjes knoflook los. Halveer de tomaten. Gril de knoflook en de tomaten circa 5 minuten.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Gegrilde lente-ui met Romescosaus

Bereidingswijze

Verwarm de grill of grillpan voor. Gril de paprika’s tot ze zwartgeblakerd zijn. Laat ze vervolgens circa 5 minuten nagaren in een boterhamzakje. Haal de teentjes knoflook los. Halveer de tomaten. Gril de knoflook en de tomaten circa 5 minuten. Haal de paprika’s uit het zakje, pel ze en verwijder zaadlijsten. Rooster de noten in een droge koekenpan goudbruin en hak ze grof. Pureer voor de Romescosaus de knoflook, tomaten, paprika’s, pimenton, amandelen, hazelnoten, wijnazijn en olijfolie en breng op smaak met zout. Maak de lente-uitjes schoon en gril ze om en om gaar. Serveer de lente-uitjes met de Romescosaus.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.