Pel de sjalotten en snijd ze flinterdun op de Chinese mandoline. Leg de dunne plakjes sjalot naast elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat en laat ongeveer 1 nacht drogen. Verhit de olie tot circa 180 ºC en bak de uitjes goudbruin en krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
gebakken uitjes
15 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Een recept van
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Grenzeloos Koken
Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties