De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gebakken radijs met appel en parmezaan

Maak de radijsjes schoon, was en halveer ze. Snijd de appel in blokjes en snijd de bieslook fijn. Verhit olie in een pan en bak de radijsjes op hoog vuur. Voeg de appel toe en breng op smaak met zout, peper, geraspte Parmezaanse kaas en de bieslook.

10 min (voor)bereidingstijd
Gebakken radijs met appel en parmezaan

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Maak de radijsjes schoon, was en halveer ze. Snijd de appel in blokjes en snijd de bieslook fijn. Verhit olie in een pan en bak de radijsjes op hoog vuur. Voeg de appel toe en breng op smaak met zout, peper, geraspte Parmezaanse kaas en de bieslook.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker