De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Gebakken kippenlevertjes met appel

Deze gebakken kippenlevertjes met appel zijn perfect voor een avondje gourmetten tijdens de feestdagen! Het gerecht wordt geserveerd met ui en gerookte spekreepjes.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Gebakken kippenlevertjes met appel

Bereidingswijze

Schil de appel en snijd de appel van het klokhuis af in kleine blokjes. Pel en snipper de ui. Maak de kippenlevertjes schoon en snijd ze doormidden.

Verhit een beetje olijfolie om in te bakken op de plaat van het gourmetstel en bak de kippenlevertjes rondom bruin. Voeg de ui, spek en de appel toe en bak tot de kippenlevertjes gaar zijn. Pluk en hak de peterselie fijn en meng door de kippenlevertjes met appel.

Dit jaar brengen we je de 24Kitchen Gourmet Specials, waarin chef Hugo Kennis je handige tips en recepten geeft voor gourmetten tijdens de feestdagen, maar natuurlijk ook elk ander moment van het jaar.

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.