De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Feng Li Su (Taiwanese ananascake)

45 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Feng Li Su (Taiwanese ananascake)

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 190 ºC. Klop voor het deeg de boter met de poedersuiker. Klop het ei los en voeg toe. Zeef de melk, het bloem en de custardpoeder, voeg toe aan het deeg en meng tot een egale massa. Laat het deeg afgedekt in de koelkast gedurende 30 minuten rusten.

Schil de ananas en snijd in kleine blokjes. Verhit boter in een pan en fruit de ananasblokjes samen met de suiker, steranijs en kaneelstokje aan. Laat uitlekken op keukenpapier. Rol het deeg dun uit en schep er een lepel ananas in. Vouw dicht en steek uit.

Bak de cakejes op een bakplaat in de oven voor circa 15 minuten. Bestrooi voor het doorgeven met poedersuiker.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.