De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

farrosalade met rozijnen, munt en amandelen

Veganistische salade met rozijnen en munt

25 min kooktijd
Farrosalade met rozijnen, munt en amandelen

Een recept van

Roberta Pagnier

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Farrosalade met rozijnen, munt en amandelen:

  • Kook de farro in circa 10 minuten inde bouillon gaar. Giet af en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
  • Rasp ondertussen de schil van de citroen, snijd de munt in reepjes en snijd de rode peper fijn.
  • Meng de citroenschil met de munt, de peper,  de olijfolie en de baharat. Voeg de rozijnen toe. Breng op smaak met peper en zout. Roer door de afgekoelde farro.
  • Hak de amandelen grof. Verdeel de granaatappelpitjes en de amandelen over de salade.

Vanuit Amsterdam kookt Roberta Pagnier de modern Italiaanse keuken. Haar inspiratie haalt ze uit Rome, waar ze elke aflevering de couleur locale opsnuift, proeft, ruikt en voelt. Ze ontmoet allerlei mensen en stuit op culinaire schatten. Dit brengt ze terug naar haar eigen keuken waar ze laat zien dat de Italiaanse keuken meer is dan alleen pasta en pizza.

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker