De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Cranberrypannenkoekjes geitenkaas

Meng voor het pannenkoekenbeslag het ei door de melk en schenk het geheel al roerend met een garde beetje bij beetje door de bloem. Meng de cranberries erdoor, Rasp de schil van de sinaasappel erboven en voeg een snufje zout toe.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Cranberrypannenkoekjes geitenkaas

Bereidingswijze

Meng voor het pannenkoekenbeslag het ei door de melk en schenk het geheel al roerend met een garde beetje bij beetje door de bloem. Meng de cranberries erdoor, Rasp de schil van de sinaasappel erboven en voeg een snufje zout toe.

Smelt een beetje boter in de gourmetpannetjes en laat ze goed warm worden. Schep er een lepel pannenkoekenbeslag in en bak de pannenkoekjes rondom bruin en gaar. Hak intussen de hazelnoten fijn.

Breek de geitenkaas in stukjes en snijd de bieslook fijn. Meng de hazelnoten, geitenkaas en bieslook met elkaar en verdeel over de gebakken pannenkoeken terwijl ze nog in de pannetjes zitten. Zet de pannenkoekjes weer terug in het gourmetstel en laat de kaas een beetje smelten en de noten goudbruin worden.

Dit jaar brengen we je de 24Kitchen Gourmet Specials, waarin chef Hugo Kennis je handige tips en recepten geeft voor gourmetten tijdens de feestdagen, maar natuurlijk ook elk ander moment van het jaar.

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.