De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

macadamia-chocoladekoeken

Deze chocoladekoeken met macadamia zijn echt heerlijk. Perfect voor bij een kopje koffie of thee.

15 min voorbereidingstijd
15 min (voor)bereidingstijd
Chocoladekoeken met macadamia

Een recept van

Hugo Kennis

Hugo Kennis

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180˚C.

2. Doe de boter met de suiker en eieren in de kom van de keukenmachine en mix door elkaar.

3. Hak de macadamianoten grof.

4. Zeef de bloem samen met het bakpoeder boven de kom. Voeg de havervlokken toe en kneed door elkaar.

5. Hak de chocolade grof en meng met de macadamianoten en het zout door het deeg.

6. Draai ballen ter grootte van een bitterbal verdeel ze over de met bakpapier beklede bakplaat. Druk iets plat.

7. Bak de koeken 15 minuten in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen op een rooster.

Wil je álle Wat Eten We Vandaag?-recepten en video's bekijken? Ga dan snel naar Wat Eten We Vandaag?

‘Wat Eten We Vandaag?’ Hiermee wordt het voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Gebaseerd op jullie wensen en voorkeuren bieden we 365 dagen per jaar een nieuw recept op alle platformen: op tv, online en social media.

Miniatuur

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker