De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Bucatini con I broccoli

40 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Bucatini con I broccoli

Bereidingswijze

Breng een pan met water en zout aan de kook.
Snijd de broccoli in roosjes en kook ze beetgaar. Haal de broccoli uit het water maar bewaar het water.
Stamp de broccoli fijn met een pureestamper en breng het water opnieuw aan de kook.
Kook de pasta beetgaar in het kookvocht van de broccoli.
Pel en snipper de ui.
Fruit de ui in olie en roer de ansjovispasta erdoor. Voeg de broccolipuree, peper, rozijnen en pijnboompitten toe.
Giet de pasta af en schep de pasta terug in de pan. Roer er een lepel broccolisaus door en verdeel de pasta over borden.
Verdeel de rest van de saus erover.

 

 

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.