De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Bucatini alle triglie (pasta met rode mul artisjokkenharten)

Een verassend pastagerecht met rode mul en artisjokkenharten.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Bucatini alle triglie (pasta met rode mul artisjokkenharten)

Bereidingswijze

Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Verhit een scheut olijfolie in een pan. Pel en snijd de knoflook in plakjes. Fruit de knoflook en kappertjes. Voeg de witte wijn, de ansjovis en de gedroogde marjoraan toe. Snijd de artisjokharten in kleine gelijkmatige stukjes en voeg toe. Voeg de rode mul in zijn geheel toe. Hak de peterselie fijn en voeg toe (houd iets achter). Draai de rode mul om zodat beide kanten gaar worden. Stoof in circa 6 minuten gaar.
Schep de vis uit de pan en haal de filets van de graat. Snijd de filets in grove stukken. Halveer de cherrytomaatjes. Leg twee stukjes rode mulfilet terug in de pan en voeg de pasta met de cherrytomaatjes toe. Breng op smaak met een beetje zout en peper.
Verdeel de pasta over borden en verdeel de achtergehouden rode mul erop. Garneer met gehakte peterselie.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.