De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

bojo

Zelf Bojo maken? London deelt het recept voor de welbekende Surinaamse cake.

50 min voorbereidingstijd
20 min (voor)bereidingstijd
Keti Koti bojo

Een recept van

London Loy

london loy

"Bojo is een Surinaamse cake gemaakt met geraspte cassave en kokos. Deze heerlijke snack mag wat mij betreft op geen enkel feest ontbreken."

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Ontdooi de cassave een dag van tevoren. Verwarm de oven voor op 180 ºC.

  2. Wel de rozijnen in warm water. Doe de ontdooide, geraspte cassave in een kom. Smelt de boter. Meng deze door de geraspte cassave.

  3. Meng de basterdsuiker, kokosmelk, gecondenseerde melk, geraspte kokos, vanillesuiker, vanille-extract, amandel-extract, kaneelpoeder en de rozijnen ook door de cassave.

  4. Beboter de cakevorm. Schenk het beslag erin. Bak de bojo in de oven in circa 50 minuten gaar.

In het nieuwe progamma "Altijd feest!" deelt Rudolph zijn recepten voor als er iets te vieren is. Van bruiloften tot gezellige buurtfeesten, met de recepten van de 24Kitchen-chef wordt het gegarandeerd een feestje.

 

 

 

Altijd Feest!

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker